top of page

Масаж на седмицата - новата промоция на YONI СПА!


От началото на 2018 година YONI СПА въвежда нова промоционална инициатива - МАСАЖ НА СЕДМИЦАТА.

Всяка седмица ще предлагаме намаление на конкретен вид масаж, като по този начин ще даваме възможност да пробвате нещо ново на ниска цена или да се насладите на любимата си терапия по-евтино. Понижената цена в никакъв случай не означава занижено качество или намалено времетраене! Гарантираме, че, както винаги, стандартът на обслужване в YONI СПА е висок и че за нас най-важно е клиентите ни да са доволни и добре обгрижени!

Тази седмица масаж на седмицата е МАСАЖ СЪС СВЕЩ Yon-KA - уникална СПА терапия с ароматна свещ от благоуханни топли етерични масла. Съчетанието между техниките на YON-KA и топлината на етеричните масла носи незабравимо удоволствие и релаксация за тялото и духа. Този масаж е релаксиращ и отпускащ. Неговата цел е да донесе приятна наслада за тялото и обонянието, а техниката на масаж е по-скоро отпускаща, отколкото лечебна или възстановяваща. Този масаж е идеален за хора, които чувстват напрежение, стрес или чието ежедневие е динамично и изморително. Ароматът на свещта е приятен, без да е натрапчив, и това допринася за пълноценното СПА изживяване.

Това невероятно удоволствие е достъпно само от 2 януари до 7 януари на цена от 60 лева! Възползвайте се и резервирайте своя масаж със свещ Yon-ka на тел. 0883 780001!

bottom of page