top of page

СПА ваучер - най-предпочитаният подарък


В последно време подаряването на ваучер се превърна в удобен и за двете страни начин да покажеш жест на уважение и грижа, без да сбъркаш с неподходящ подарък. Така едновременно подаряващият е изпълнил ангажимента си, демонстрирал е добрите си чувства и внимание, а в същото време получаващият е в състояние да контролира избора на подарък и да избегне неприятни ситуации като неподходящ размер, цвят или изобщо избор.

СПА ваучерите обаче не са в друга категория. Самият избор на такъв подарък показва особено отношение, грижа, внимание и най-вече - стил. СПА процедурите са считани в България за нещо недостъпно, луксозно, а всъщност това не е така - една СПА процедура може да бъде не само приятна и релаксираща, но също и облекчаваща болка и дискомфорт, а цените им са съвсем разумни.

Релаксирането също е нещо от необходимост в нашето забързано ежедневие, изпълнено със стрес. Затова и напоследък много хора осъзнават необходимостта си да намерят място, дейност или терапия, която да се превърне в тяхно бягство и утеха в напрегнати моменти. Популярно, ефективно и достъпно бягство е СПА терапията - разкрасяваща, релаксираща процедура, хамам терапия или ароматерапия - изборът е голям, а ефектът е неоспорим.

В YONI СПА център предлагаме ваучери за подарък с процедура по избор от нашето СПА меню. Възможностите са много и за всякакъв вкус, а вариантите за плащане са удобни и разнообразни - в брой, с карта, по банка или с PayPal.

Предстоящите Коледни празници са чудесен повод да зарадвате любим човек с такъв оригинален подарък. Възможността да сбъркате е нулева, защото всеки човек би се почувствал поласкан, ако получи такъв жест на грижа и внимание!

За повече информация и покупка на СПА ваучер се обадете на 0883 780001 или пишете на yonispa@abv.bg.

bottom of page