top of page

Масаж с ароматна свещ Yon-Ka

През изминалата седмица получихме много запитвания какво представлява масажът с ароматна свещ Yon-Ka. Няколко клиенти споделиха, че са се въздържали да го пробват, въпреки промоционалната цена, защото не са били наясно как се прави и дали няма да боли или пари. За това днес с тази статия ще ви дадем информация за тази релаксираща процедури и ще ви убедим в нейните достойнства.

Първо - Yon-Ka е премиум френска козметика с изключително качество и реноме.

Второ - свещта Yon-Ka не съдържа парафин и вредни вещества - тя представлява втвърдени ароматни масла с фитил, който позволява да се запали и топлината му да разтопи маслата до течно състояние и температура, подходяща за досег с кожата. Течните масла не парят - напротив, те сгряват приятно кожата.

Трето - в YONI СПА предлагаме масаж с два вида свещ Yon-Ka: Taiga - великолепната смес от ароматите на сибирски бор, кипарис, червена хвойна и северноамериканската билка Yellow Mandarin е изключително освежаваща за всички сетива. Другият вид свещ е Neroli - с масла от карите, семена на сусам, семена на манго, нероли и портокалов цвят, действа хидратиращо и успокояващо кожата.

Изберете аромата според настроението или предпочитанието си, но бъдете сигурни ,че този масаж въздейства на всички сетива.

Стресът и емоциите, които преживяваме всеки ден, водят до влошаване на благосъстоянието, лош сън и негативно въздействие върху състоянието на нашето тяло. Масажът със свещ Yon-Ka ще ви помогне да възстановите жизнеността на кожата си и да я наситете с тонус и енергия. По време на масажа меката светлина от свещта ще облекчи напрежението, а ароматът на етеричните масла ще създаде атмосфера, в която ще забравите за всички притеснения и напълно ще се потопите в свят на удоволствие и релаксация.

Постепенно от топлината на фитила маслото от свещта Yon-Ka се превръща в богат топъл балсам с деликатна текстура, която събужда нови тактилни усещания. Едновременно кремообразна и копринена, релефна и галеща, тя се плъзга между пръстите ви и удължава топлината от масажа, създавайки усещане за благосъстояние и покой.

Изберете своя аромат и се отдайте на това неповторимо СПА изживяване само за 60 лева! Промоцията се удължава до неделя - 14 януари! Възползвайте се!

bottom of page