top of page

Комбиниран масаж - новата терапия в менюто на YONI СПА


Често в нашата практика се случва клиентът да дойде с конкретни изисквания и конкретни болежки, които изискват индивидуален подход. А ние, като добри професионалисти, не можем да не прилагаме най-добрите практики в обслужването на нашите клиенти. За това за нас индивидуалният подход е от изключително значение. По този начин не само че терапията ще е по-успешна, но и клиентът ще се чувства специален и обгрижен.

За един масажист е важно да знае предварително няколко неща:

- минали или настоящи заболявания или състояния, които могат да се повлияят от терапията

- предпочитани зони

- предпочитани техники на масаж

- болезнени зони

- дискомфортни зони (например гъдел)

За това е добре още преди терапията да започне, да обсъдите с масажиста всичко това.

Практиката ни показва, че много често клиентите търсят някаква комбинирана терапия, която да включва в себе си разнообразни техники и похвати. За това въведохме в менюто си комбинирания масаж ( 60 минути - 70 лева; 90 минути - 90 лева), с което дадохме възможност на нашите клиенти да пробват различни видове масаж и да получат по-добър резултат от терапията.

В комбинирания масаж се използват различни техники (класически, хавайски, аромамасаж, зонотерапия, тай масаж и др.), за да може масажистът да въздейства максимално ефективно върху всяка част от вашето тяло. След един час комбиниран масаж ще се почувствате отпочинали и заредени с енергия, а всички дребни схващания и болежки ще са се превърнали в спомен.

Запазете час за комбиниран масаж на 0883 780001!

bottom of page